Elérhetőség

Cím: 2117, Isaszeg-Öreghegy 4893/16 hrsz.
+47° 30' 26.10", +19° 22' 39.15" (47.507251, 19.377542)
Székhely: Woukie Bt. 1171 Bp. Peregi u.13.
Adószám:20766630-2-42
Számlaszám: K&H bank 10401921-50495554-51481004

kkriston1@gmail.com
0620/4359428

2011. február 16., szerda

Országos babahordozási Szakmai nap

I. Országos Babahordozási Szakmai Nap

Kedves Kolléga!

Az Ölbebaba Egyesület szervezésében 2011. március 23-án 10-13 óra között megtartjuk az I. Országos Babahordozási Szakmai Napot, ahová várunk mindenkit, aki babahordozási tréningeket, tanfolyamot, egyéni tanácsadás szolgáltatást nyújt.

A szakmai napok lehetőséget adnak a magyar babahordozási szakemberek számára, hogy egymást megismerjék és Magyarországon is létrehozzák a babahordozási tanácsadás szakmáját. Az első megbeszélés célja a szakmai munkafolyamat elindítása: napirendünk a jövőbeni szakmai napok kereteinek (időtartam, gyakoriság) megbeszélése és témáinak közös kitűzése lesz.

Az Ölbebaba Egyesületről:

Az Ölelés Babahordozási Szakmai és Érdekvédelmi Egyesület az első olyan hazai független, nonprofit, szakmai szervezet, melyet a babahordozás és az ahhoz kapcsolódó kötődő nevelés népszerűsítéséért hoztunk létre. Céljaink és egyéb tevékenységeink:

· A babahordozás népszerűsítése – kismamáknak és családoknak szóló rendezvényeken (hordozós tanácsadás, bemutatók, akciók, stb.) és saját szervezésű programokon (Nemzetközi Babahordozó Hét, Hordozásünnep).

· Ismeretterjesztés, a tévhitek eloszlatása és szakszerű információk átadása a helyes hordozási technikákról és megfelelő hordozóeszközökről – saját szakmai anyagokon (kiadványokon, honlapon, online tanácsadáson) és a médián keresztül.

· Szakmai párbeszéd kezdeményezése – a babahordozási szakmán belül, illetve a gyermeknevelésben, gyermekgondozásban érintett szakemberek (orvosok, védőnők, stb.) megszólításával.

Az Ölbebaba Egyesület, megismerve a babahordozási szakemberek elképzeléseit, támogatni kívánja a szakmai folyamatot szakmai napok szervezésével, illetve minden olyan eszközzel amire igény merül fel és amely az egyesület módjában áll.

Regisztráció:

A szakmai napon való részvétel ingyenes, csupán regisztrációhoz kötött, regisztrálni 2011. március 1-ig a http://olbebaba.hu/szakmai-nap/ oldalon az adatlap kitöltésével lehet. Mivel a jelentkezők számának függvényében keresünk helyszínt a programnak, kérjük a regisztrációs határidő betartását! (Célunk egy tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, budapesti helyszín biztosítása, javaslatokat örömmel fogadunk a regisztrációs adatlap ”egyéb üzenet” rovatában.) A helyszínről és további tudnivalókról e-mailben tájékoztatjuk a résztvevőket a szakmai napot megelőzően.

További információt a http://olbebaba.hu/szakmai-nap/ oldalon talál. Minden javaslatot és észrevételt szívesen fogadunk! Várjuk szeretettel találkozónkon!

Budapest, 2011. február 15.

Üdvözlettel:

Ölbebaba Egyesület
Madarász Tünde, képesített babahordozási tanácsadó
Első Szakmai Nap szervezője
tunde.madarasz@yahoo.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése